Rybí olej OPTI OMEGA 3

22.10.2014 12:06

Udělejte hodně pro své zdraví. Nabízíme Vám Rybí olej bez zápachu s příchutí pomerance s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin. Kyselina EPA a DHA obsažená v tomto oleji podporuje činnost srdce, mozku a udžuje normální stav zraku.

Absolutně nulový rybí zápach díky speciální filtraci!!! Chuť přírodního pomeranče.

10 základních důvodů, proč tělu dodávat omega-3 mastné kyseliny

Každý z těchto bodů je dobrým důvodem k pravidelné suplementaci rybím olejem. Proč nezačít hned teď!

  • Omega-3 snižují krevní tlak
  • Omega-3 potlačují bolest
  • Omega-3 stimulují spalování tuků
  • Omega-3 potlačují ukládání tuků
  • Omega-3 snižují riziko kardiovaskulárních chorob
  • Omega-3 tlumí odpověď inzulínu
  • Omega-3 působí proti depresím
  • Omega-3 potlačují záněty
  • Omega-3 zlepšují vlastnosti buněčných membrán

V dnešní době si konečně začínáme uvědomovat, kolik terapeutických pozitiv může užívání rybího oleje představovat. Rybí olej je bezpochyby jeden z nejdůležitějších potravních doplňků, se kterým se na trhu můžeme setkat. Jeho úctyhodná šíře pozitivních dopadů na zdraví sahá od podpory kardiovaskulární soustavy až po redukci hmotnosti.

OPTIOMEGA-3 a těhotenství

Pokud byla těhotným ženám podávána DHA v dávce 1 g na den, byly schopny v dostatečné míře zabezpečit touto mastnou kyselinou i svůj plod na rozdíl od těch, kterým DHA nebyla pravidelně podávána.

Děti, jejichž matky konzumovaly více jak 2krát týdně ryby, vykazovaly ve věku 3 let lepší jazykové, vizuální a motorické výsledky v příslušných testech než ty, jejichž matky konzumovaly méně ryb, než je uvedené množství.

OPTIOMEGA-3 a sport

DHA je nejdůležitější mastnou kyselinou pro rychlý svalový pohyb.

Omega-3 snižují cvičením vyvolanou zánětlivou reakci a potlačují oxidativní stres.

OPTIOMEGA-3 a obezita

Prvotním předpokladem k úspěšné redukci tuku je diagnostika spojená s nalezením příčin obezity u konkrétního jedince. Navzdory tomu, příjem omega-3 mastných kyselin má univerzálně pozitivní dopad téměř na veškeré fyziologické vztahy spojené s obezitou.

Pravidelný příjem omega-3 mastných kyselin pozitivně ovlivňuje kvalitu buněčných membrán a tím i jejich receptorovou aktivitu. K té patří i zlepšení senzitivity pro inzulín.