Rybí olej OPTI OMEGA 3
Udělejte hodně pro své zdraví. Nabízíme Vám Rybí olej bez zápachu s příchutí pomerance s vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin. Kyselina EPA a DHA obsažená v tomto oleji podporuje činnost srdce, mozku a udžuje normální stav zraku.
Absolutně nulový rybí zápach díky speciální filtraci!!! Chuť přírodního pomeranče.
10 základních důvodů, proč tělu dodávat omega-3 mastné kyseliny
Každý z těchto bodů je dobrým důvodem k pravidelné suplementaci rybím olejem. Proč nezačít hned teď!
- Omega-3 snižují krevní tlak
- Omega-3 potlačují bolest
- Omega-3 stimulují spalování tuků
- Omega-3 potlačují ukládání tuků
- Omega-3 snižují riziko kardiovaskulárních chorob
- Omega-3 tlumí odpověď inzulínu
- Omega-3 působí proti depresím
- Omega-3 potlačují záněty
- Omega-3 zlepšují vlastnosti buněčných membrán
V dnešní době si konečně začínáme uvědomovat, kolik terapeutických pozitiv může užívání rybího oleje představovat. Rybí olej je bezpochyby jeden z nejdůležitějších potravních doplňků, se kterým se na trhu můžeme setkat. Jeho úctyhodná šíře pozitivních dopadů na zdraví sahá od podpory kardiovaskulární soustavy až po redukci hmotnosti.
OPTIOMEGA-3 a těhotenství
Pokud byla těhotným ženám podávána DHA v dávce 1 g na den, byly schopny v dostatečné míře zabezpečit touto mastnou kyselinou i svůj plod na rozdíl od těch, kterým DHA nebyla pravidelně podávána.
Děti, jejichž matky konzumovaly více jak 2krát týdně ryby, vykazovaly ve věku 3 let lepší jazykové, vizuální a motorické výsledky v příslušných testech než ty, jejichž matky konzumovaly méně ryb, než je uvedené množství.
OPTIOMEGA-3 a sport
DHA je nejdůležitější mastnou kyselinou pro rychlý svalový pohyb.
Omega-3 snižují cvičením vyvolanou zánětlivou reakci a potlačují oxidativní stres.
OPTIOMEGA-3 a obezita
Prvotním předpokladem k úspěšné redukci tuku je diagnostika spojená s nalezením příčin obezity u konkrétního jedince. Navzdory tomu, příjem omega-3 mastných kyselin má univerzálně pozitivní dopad téměř na veškeré fyziologické vztahy spojené s obezitou.
Pravidelný příjem omega-3 mastných kyselin pozitivně ovlivňuje kvalitu buněčných membrán a tím i jejich receptorovou aktivitu. K té patří i zlepšení senzitivity pro inzulín.