Školení na téma "přílohy v kuchyni"

17.12.2013 17:27

Ve čtvrtek 9.1.2014 si  budeme v obchodě Vitalina povídat o přílohách. Jaké jsou jejich druhy - luštěniny, těstoviny, rýže, kaše, placky, sladké, slané, teplé, studené, prostě na všechny možné způsoby. Víte, že si u nás můžete koupit 12 druhů rýže a každou upravit jinak? Každá má jiné nutriční hodnoty, GLYX, chuť, barvu, vůni? Totéž platí o fazolích, čočce, hrachu, cizrně i o těstovinách, vyrobených z různých obilnin a luštěnin. Přílohy jsou zdravým zpestřením talíře a můžete změnit  přístup dětí k tomu, co jim trochu znechutily školní jídelny a menzy. A to nemluvím o tom nejdůležitějším - o jejich významu pro naše zdraví a o prevenci vážných onemocnění. Rádi se s Vámi setkáme, odpovíme na dotazy a zároveň se přiučíme z Vašich zkušeností. A něco málo ochutnáme. Vzhledem k omezenému prostoru prosíme o nezávazné přihlášení e-mailem. Moc děkujeme a těšíme se na Vás. Zdenka a Iveta Novákovy.